Het doseersysteem voor een nauwkeurige verdeling van uw inkuilmiddel!

Powdermaster
De Powdermaster granulaat strooier is speciaal ontworpen voor het verdelen van granulaat inoculanten door het gewas. Het doseersysteem is speciaal ontworpen om een exacte hoeveelheid middel aan uw ruwvoer toe te voegen. De Powdermaster is voorzien van 3 output slangen met een diameter van 25mm. De Powdermaster is geschikt voor hakselaars, opraapwagens en balenpersen. Kan traploos worden ingesteld vanuit de trekker.

SDP Fourage toepassing
Voor het toevoegen van vloeibare inoculanten aan gras en maiskuilen. Het SDP systeem is een zelf aanzuigend systeem dat de inoculanten onder hoge druk verdeeld over het kuilvoer. Het systeem moet bevestigd worden op een vat dat bevestigd is op een hakselaar, ophaalwagen of balenpers.De set bestaat uit: membraampomp, gegoten controller, 10m kabel, 1m PVC buis(12,5mm I/D gevlochten), zeef, diverse spray nozzles. Eventueel met optie op een water vat en/of flowmeter.

SDP fourage

Digiflow ULV Aplicator
De Digiflow ULV is een vloeistof applicator die de additieven zeer nauwkeurig toevoegt aan het kuilvoer. De dosering is instelbaar tussen 50ml en 500ml per minuut. Bediening vanuit de trekker via een digitale bedieningskast. Deze geeft het verbruik (ml) per minuut weer en de totale hoeveelheid verbruikte inoculaten. Wanneer de tank leeg is wordt een signaal gegeven. De Digiflow wordt geleverd met 60 liter pomp en een spoelfles. Een extra optie: detectie van de doorstroming van gewas en automatische aan- en uitschakelaar.

Digiflow