Hygiëne & Uiergezondheid
Een professionele ‘doorrij’ desinfectie bak. Te gebruiken als tijdelijke desinfectiebak, geschikt voor auto’s, tractors, vrachtauto’s en andere zware machines. Het model is standaard 7 m lang en 3,5 m breed. Andere afmetingen zijn mogelijk. Deze maatvoering is voldoende voor een complete desinfectie van banden met een diameter tot 2,07m.

  • Binnen 5 minuten geïnstalleerd, zonder gereedschap
  • Voor alle tijdelijke situaties
  • Maken een eenvoudige en zachte passage mogelijk
  • Flexibele zijkanten
  • Economisch en minimaal gebruik van desinfectiemiddelen

Gebruiksaanwijzing
Zorg ervoor dat de ondergrond egaal en schoon is (geen scherpe objecten).Leg de flexibele latex strips in een rechthoek, met de PVC flappen aan de binnenkant.Leg het folie in de rechthoek en vouw het rond de zijkanten. Of leg een rij stenen aan de buitenkant rond om de bak op het folie (bij deze mogelijkheid het folie dus niet onder de zijkanten vouwen)

Kenmerken
De bak bestaat uit NicoflexTM 600 folie, dat ook gebruikt wordt bij de mest opslag en bij wateropslag bassins. De zijkanten bestaan uit 70 x 100mm dikke flexibele latex strips. Deze strips zijn waterdicht ingewikkeld met PVC gecoat polyester materiaal. De flexibele latex strips zorgen voor een makkelijke en veilige passage van al het verkeer en beschermen het Nicoflex 600TM folie. De flexibele PVC / latex strips komen terug in hun originele vorm en voorkomen het verspillen van desinfectie vloeistof.

Technische specificaties
Product nummer 3.222.012
Per stuk verpakt