Het ontwerp en het materiaal van de flexibele ligbox geven de koe genoeg vrijheid om onbelemmerd te gaan liggen en staan en genoeg begeleiding om recht in de ligbox te gaan liggen.

De diervriendelijke flexibele ligbox is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De buis is bevestigd aan een gebogen standpaal aan de voorzijde van de box. De gebogen standpaal zorgt voor een robuust geheel. De in diepte verstelbare schoftboom wordt bevestigd aan het horizontale gedeelte van de gebogen standpaal. Het ontwerp en het materiaal geven de koe genoeg vrijheid om onbelemmerd te gaan liggen en genoeg begeleiding om recht in de ligbox te gaan liggen.

Voordelen

  • Uiterst diervriendelijk
  • Koeien hebben genoeg ruimte om te gaan liggen en op te staan
  • Koeien beschadigen zich niet kunnen niet klem komen te zitten
  • In hoogte verstelbare afscheidingsbuis
  • In diepte verstelbare schoftboom

De diervriendelijke, flexibele ligbox heeft dus veel voordelen voor de koe. De buis bestaat uit hoogwaardig kunststof en is flexibel. Koeien beschadigen zich niet en kunnen niet klem komen te zitten onder de afscheiding. Hierdoor creëert u nog meer Koe Comfort.

Natuurlijk koe comfort
De gepatenteerde, diervriendelijke afscheiding van hoogwaardig kunststof is uniek. De afscheiding is bevestigd aan een opzetstuk aan de voorzijde van de box. De gebogen standpaal zorgt voor een robuust geheel. De verstelbare schoftboom is bevestigd aan het horizontale deel van de gebogen standpaal. Het ontwerp zorgt ervoor dat de koe op een natuurlijke manier zal gaan liggen.

Technische specificaties
Afmetingen: Op aanvraag
Materiaal: Hoogwaardige kwaliteit kunststof buizen met zachte rubberen beschermdop.
Patentnummers: 1038063 en 1040827