Unieke producten voor de melkveehouderij

Agriprom Consumables (Ecopor) biedt eigen, unieke producten voor dagelijks gebruik van de melkveehouder. Wij hebben o.m. inkuilmiddelen, uierhygiëne producten, sneltesten, dieetvoeders, veeverzorgingsproducten, vliegenvang en overige producten. Onze producten zijn GMP gecertificeerd. Gebruik het uitklap menu links voor meer informatie. Voor prijzen en dealers vragen wij u om contact met ons op te nemen. 

Dairy Star Bolussen voor melkkoeien
Agriprom heeft een nieuwe lijn met bolussen geïntroduceerd voor de verschillende fases van de melkkoe. De productlijn kenmerkt zich door de hoge gehaltes aan hoogwaardige ingrediënten.
Dairy Star bestaat uit een Energie bolus, een Fosfor bolus, een Mineralen bolus, een Calcium bolus, een Beta Caroteen bolus en Electrolyten (oplos) tabletten. 


Klauwverzorging

Agriprom heeft in samenwerking met klauwbekappers, veehouders en dierenarts een klauwverzorgingslijn opgezet met kwalitatief hoogwaardige producten. De productlijn bestaat uit:

  • Sanoglue is een tweecomponenten lijm die hoefblokjes super snel hecht.
  • Sanohoof pasta is een verzorgend product voor klauwen met Mortellaro, interdigitale dermatitis, klauw dermatitis, hoefrot of zoolzweer.
  • Sanozink is een Zink spray voor de hoeven of de huid.
  • Sanoflex is een goed plakkende en hoogwaardige klauwtape. 

Meer informatie over Sanohoof


Feed’MORE’ Combi

Het complete inkuilmiddel voor een brede toepassing. Nu een gratis lansthermometer bij 10 stuks Feed’MORE’. Bekijk hieronder het inkuilen met Feed’MORE’ bij melkveehouderij van den Brandhof.

Meer informatie over Feed’MORE’


Vitespray Blue

Hoge kwaliteit uiercreme met natuurlijke Japanse pepermuntolie. Nu ook verkrijgbaar in een handige spuitbus die eenvoudig in gebruik is en waardoor productverlies verleden tijd is.

Meer informatie over ViteSpray Blue


Cowipes vochtige uierdoekjes

Handzame, vochtige voorbehandeldoekjes. Sterk, verkort de voorbehandeltijd en voorkomt kruisbesmetting.

Meer informatie over Cowipes