Unieke producten voor de melkveehouderij

Agriprom Consumables (Ecopor) biedt eigen, unieke producten voor dagelijks gebruik van de melkveehouder. Wij hebben o.m. inkuilmiddelen, uierhygiëne producten, sneltesten, dieetvoeders, veeverzorgingsproducten, vliegenvang en overige producten. Onze producten zijn GMP gecertificeerd. Gebruik het uitklap menu links voor meer informatie. Voor prijzen en dealers vragen wij u om contact met ons op te nemen. 


Start Up Boost bolus draagt innovatie-award van SPACE vakbeurs (Rennes, Frankrijk) 

Agriprom ontving een belangrijke innovatie prijs voor de Start-Up Boost Bolus. Elk jaar beoordeelt een gespecialiseerde jury de belangrijkste innovaties op verschillende productgebieden. De Start-Up Boost Bolus ontving deze prijs omdat deze methode om hypocalciëmie te voorkomen uniek is. Deze bolus stelt de koe in staat het calciumniveau in het bloed vanuit haar eigen metabolisme verhogen.


Dairy Star Bolussen voor melkkoeien

Agriprom heeft een nieuwe lijn met bolussen geïntroduceerd voor de verschillende fases van de melkkoe. De productlijn kenmerkt zich door de hoge gehaltes aan hoogwaardige ingrediënten.
Dairy Star bestaat uit een Energie bolus, een Fosfor bolus, een Mineralen bolus, een Calcium bolus, een Beta Caroteen bolus en Electrolyten (oplos) tabletten. 


Klauwverzorging

Agriprom heeft in samenwerking met klauwbekappers, veehouders en dierenarts een klauwverzorgingslijn opgezet met kwalitatief hoogwaardige producten. De productlijn bestaat uit:

Meer informatie over Sanohoof


Feed’MORE’ Combi

Het complete inkuilmiddel voor een brede toepassing. Nu een gratis lansthermometer bij 10 stuks Feed’MORE’. Bekijk hieronder het inkuilen met Feed’MORE’ bij melkveehouderij van den Brandhof.

Meer informatie over Feed’MORE’


Vitespray Blue

Hoge kwaliteit uiercreme met natuurlijke Japanse pepermuntolie. Nu ook verkrijgbaar in een handige spuitbus die eenvoudig in gebruik is en waardoor productverlies verleden tijd is.

Meer informatie over ViteSpray Blue


Cowipes vochtige uierdoekjes

Handzame, vochtige voorbehandeldoekjes. Sterk, verkort de voorbehandeltijd en voorkomt kruisbesmetting. Cowipes heeft de zwaarste kwaliteit op de markt.

Meer informatie over Cowipes