Twee-componenten Klauwlijm

Is een speciaal ontwikkelde tweecomponenten Polyurethaan– lijmproduct voor het bevestigen van hout en kunstofblokjes aan runder klauwen. De lijm heeft een zeer snelle openingstijd van 20 tot 30 seconden, en binnen 2 tot 2,5 minuut is de lijm zover uitgehard dat de poot van het dier weer op de grond gezet kan worden. (bij ca. 20°C) Deze korte aanbrengtijd zorgt ervoor dat de blokjes gemakkelijk en snel bevestigd worden aan de klauw van het dier. Het dier wordt hierdoor snel verlost van pijn en zal gemakkelijker kunnen lopen. Door de korte tijd die nodig is de belasting voor zowel gebruiker als het dier minimaal.

Hoogwaardige tube
Om zo snel en schoon mogelijk te werken is er gekozen om alleen met een hoogwaardige verpakking te werken. Deze kan worden geopend en gesloten zonder dat hier gereedschap bij nodig is. Door de eenvoudige draaidop is het bevestigen van een nieuwe mengtuit een peuleschil.
De mengtuit kan na gebruik dienen als afsluiting tot de volgende keer dat het systeem gebruikt wordt. Indien gewenst kan de meegeleverde dop ook worden gebruikt als afsluiting.

Het doseerpistool
Om de lijm gemakkelijk te kunnen doseren is een doseerpistool beschikbaar. De Sanoglue is gemakkelijk in het doseerpistool te plaatsen. Met het doseerpistool kan eenvoudig de gewenste hoeveelheid lijm op de klauw of op het blokje worden gedoseerd, waarnaar het blokje op de klauw kan worden bevestigd.

Verpakking

Tube 200 ml

The start set bevat:
1 x Doseer pistool
1 x Sanoglue 200 ml
10 x Hoef blokken 11 cm
10 x Mixing tip