De extreem duurzame Comfortmat Z 20/0 biedt al sinds 2002 wereldwijd een ultiem comfort en stabiliteit voor melkvee-, paarden- en andere veehouderijbedrijven.
De Comfortmat Z 20/0  is het eerste product dat is gemaakt met alleen premium gerecycled rubber van hoge kwaliteit met een integraal stalen kabelsysteem dat breken, uitrekken of kromtrekken voorkomt, zoals andere oplossingen voor rubbervloeren kunnen doen. Comfortmat Z 20/0 biedt kopers een comfortabele, kosten-reducerende, effectieve, hygiënische, geluid reducerende en antislip oppervlakoplossing.

Het stevige en zeer duurzame materiaal vereist minimaal onderhoud en is efficiënt en moeiteloos schoon te maken. Comfortmat Z 20/0  is verkrijgbaar in aanpasbare breedtes en lengtes en kan op exacte grootte worden gesneden, waardoor dit product zeer veelzijdig, kosteneffectief en eenvoudig te installeren is.

Comfortmat Z 20/0 zijn gemakkelijk bestand tegen zware machinegewichten, gebieden met veel impact en veel dier verkeer.

De voordelen van het gebruik van Comfortmat Z 20/0 -vloeren in uw vee- of landbouwruimte
18+ jaar bewezen prestaties
Uitstekend comfort
Zeker lopen door vee
Koste efficiënt
Schok dempend materiaal
Maximale duurzaamheid – geschikt voor drukbezochte gebieden en bestand tegen zware gewichten en schokken van tractoren en mestschrapers
• Uniek integraal stalen kabelsysteem en ZigZag-patroon
• Aanpasbare breedtes en lange, ononderbroken lengtes