Tepelvoeringen voor elk merk
Kingston tepelvoeringen zijn ontwikkeld in samenwerking met een van de ’s werelds leidende fabrikanten in rubberproducten voor de melkveehouderij. Deze samenwerking dateert van 1967 en sindsdien hebben beide bedrijven hun expertise ontwikkeld door een actieve deelname in de wereldwijde veehouderij markt. Deze opgebouwde expertise geeft KINGSTON® de mogelijkheid om een topkwaliteiten op de markt afgestemde reeks producten aan te bieden die geschikt zijn voor elke melkveehouderij wereldwijd. Het merk KINGSTON® met originele tepelvoeringen is leidend in kwaliteit, productiemethodes en ontwerp.

Kwaliteit
KINGSTON® tepelvoeringen staan bekend om hun kwaliteitstandaard, die voldoet aan de strengste Europese norm voor voedingsproducten (BfR). De tepelvoering is de verbinding tussen koe en machine en is daarom een van de meest belangrijke onderdelen van het melk systeem. Daarom is een tepelvoering van hoge kwaliteit eenvoorwaarde voor gezond melken en een zachte massage van de speen.

Ontwerp
Modern en innovatief ontwerp verbeteren de melkprestatie.

Voor elk gangbaar merk een betaalbaar alternatief

Materiaal
De 40 jaar lang opgebouwde expertise in het formuleren van polymeren door de leidende producent van rubber voor de melkveehouderij.

Productie en machines
Kwaliteitsonderzoek in alle productiestadia verzekeren de consistente kwaliteit van elke tepelvoering. Ervaren mensen zijn beschikbaar ter ondersteuning van het verkoopnetwerk.

Technische specificaties
Product nummer 1.463.116