Agriprom streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren zowel op het gebied van stalinrichting als de verbruikersproducten. Onafhankelijke onderzoeksinstituten zoals de DLG en het Polymer Science Park testen daarom onze producten. Tevens zijn onze veevoedingsadditieven GMP gecertificeerd.


DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft)

dlg-logo-svgDLG heeft een breed assortiment aan testen voor producten in de agrarische sector en geeft duidelijke en transparante informatie over de resultaten. Deze testen vormen de basis voor onpartijdige informatie over de praktijk. De metingen zijn gebaseerd op internationale standaarden en normen alsmede voortbouwend op praktische eisen.

Onze koematrassen, rubber matten en kalverhutten hebben zich bewezen gedurende deze testen en daarom mogen ze de volgende kwaliteitslogo’s dragen.


Polymer Science Park

Polymer Science parkOm te garanderen dat het door ons geproduceerde rubber daadwerkelijk zo sterk is als wij beloven, laten wij elke productie batch testen op verschillende kwaliteitskenmerken als slijtage en sterkte. Het Polymer Science Park heeft de apparatuur om dit nauwkeurig te bepalen. Daarnaast adviseert Polymer Science Park ons op het gebied van gebruik van kunststoffen in de agrarische sector.


GMP Plus

De GMP+ Ffsa-logoSA module is ontwikkeld om de veiligheid van diervoeder te garanderen en om consumenten gerust te stellen dat diervoederproducten op een verantwoorde wijze worden geproduceerd, ver-/bewerkt, verhandeld, opgeslagen en getransporteerd. Voorwaarden voor garantie van diervoederveiligheid zijn vastgelegd in GMP+ FSA standaarden. Deze standaarden zijn gebaseerd op wetgeving en aanvullende eisen vanuit de markt.

De faciliteiten van Agriprom voldoen aan de vereisten die GMP Plus stelt zodat u zeker weet dat onze producten op een veilige manier geproduceerd, verwerkt, verhandeld opgeslagen en of getransporteerd zijn.