Het Aqua-Flex waterbed heeft de volgende voordelen:

Geen hakbeschadiging meer
Het waterbed beweegt met de hakken en de poten mee en verlicht de drukpunten. de elastische Ecorub onderlaag vangt de knieën op wanneer de koe gaat liggen.

Verbeter de hygiëne
Het waterbed is eenvoudig schoon te maken. Melk en urine lopen van het oppervlak af en krijgen geen kans om geabsorbeerd te worden door beddingmateriaal. Zo is er een veel kleiner risico op infecties aan de uier of speen en kan het celgetal eenvoudig worden verlaagd.

Minder arbeid
De waterbedden worden op rol geleverd en zijn eenvoudig zelf te installeren (of wij doen dit) en hebben weinig onderhoud nodig. Wij raden aan om Brize hygiëne poeder te gebruiken of een gelijksoortig product.

Verbeter het koe comfort
Koeien moeten 12 tot 14 uur kunnen rusten voor een optimale productie. Onderzoek toont aan dat koeien comfortabel liggen en deze uren eenvoudig te bereiken zijn op de waterbedden.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen
Het 100% natuurlijk rubber waterbed is versterkt met een nylon net. Het heeft een sneldrogend en anti-slip profiel. Wij testen zelf ons rubber op slijtage en treksterkte. De Ecorub laag word al jaren toegepast in onze producten en is gemaakt om onder hoge belastingen elastisch te blijven en niet te vervormen.

Technische specificaties
Aqua-flex 110×180 inclusief Ecorub onderlaag
Aqua-flex 115×180 inclusief Ecorub onderlaag
Aqua-flex 120×180 inclusief Ecorub onderlaag

Top laag:                Natuurlijk en versterkt rubberen ‘buidel’

Onderlaag:             Ecorub 2 cm

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.