Een knieboom maakt comfort compleet
De knieboom Relaxboard is een ligplaatsbegrenzing voor alle soorten ligboxbedekkingen, om te voorkomen dat dieren te ver naar voren in de box gaan liggen en daardoor de box bevuilen of problemen krijgen bij het opstaan. De knieboom kan balken, buizen, lint en dergelijke vervangen. De Relaxboard heeft effectieve diervriendelijk gebogen vormen die plaats besparen en koeien toelaat eenvoudig te gaan liggen en op te staan zonder haken of schuren. Om ruimte te besparen is de voorkant uitgevoerd met afgeronde hoeken en een grotere helling dan aan de achterkant die de aanvoer van zaagsel beter mogelijk maakt.

Gesloten, sterk en dicht
Door de gekozen constructie zijn de uiteinden altijd afgesloten. De elementen overlappen elkaar onderling, zodat een doorgaande vorm ontstaat met versterkende tussenwanden op elke gewenste lengte.

Materiaal
Geheel uitgevoerd in HDPE, een materiaal dat zeer sterk en bestand is tegen grote temperatuurverschillen en dat niet verouderd. Relaxboard is geproduceerd door middel van thermovorming, een productiewijze die ervoor zorgt dat het kunststof minder stress- en breukgevoelig is. Dit in tegenstelling tot het goedkopere ‘rotomolding’.

Technische specificaties
Breedte: 230mm
Lengte: 2100mm
Hoogte: 150mm
Materiaal: HDPE

Stal Witharen