Deze vacature is vervuld! Houd onze website in de gaten voor nieuwe vacatures.

Ben jij ook gek van de (internationale) melkveehouderij branche en ben je graag betrokken bij het ontwerpen en inrichten van melkveestallen? Bij Agriprom krijg je de kans om jezelf in een zelfstandige functie te ontwikkelen tot een echte expert in je vakgebied en binnen de melkveehouderij sector!

De werkzaamheden

Per direct zijn wij op zoek naar een breed inzetbare Technisch Commercieel medewerker. In deze functie speel je een centrale rol tussen in- en verkoop en bied je ondersteuning aan de accountmanager. Wij hebben klanten, dealers en fabrikanten wereldwijd! Je stelt de offertes op en bent betrokken bij het ontwerpen en inrichten van melkveestallen. Je onderhoudt contact met klant en fabrikant. Uiteraard alles in samenwerking met je collega’s.

Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde (commerciële) MBO of HBO opleiding, 

Affiniteit met de melkveehouderij

Affiniteit met stalinrichting en export (documenten) is een pré

Projectmatige werker

Ervaring met een boekhoudsysteem 

Resultaat gericht, pro actief en accuraat

Organisatorisch en communicatief sterk voor deze centrale rol

Wat krijg je van ons?

Bij Agriprom kun je uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en deskundig team onder een ervaren account manager. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen in een team dat zich onderscheidt door klantgerichtheid, flexibiliteit en aanpakkersmentaliteit!

Over AGRiPROM

Agriprom onderscheidt zich al decennia lang met innovatieve producten voor de melkveehouderij. Wij richten stallen in met onze eigen koematrassen en unieke ligboxen en zijn internationaal vanaf het begin stadium betrokken bij grote melkveehouderij projecten. In Europa beschikken wij over een uitgebreid dealernetwerk en daarbuiten zijn we onder meer actief in Algerije, Marokko en China. 

Interessante vacature? Solliciteer dan door je motivatie en c.v. te e-mailen naar [email protected]