Ben jij technisch onderlegd en vind je installatiewerk leuk? Werk je bovendien graag in een groeiend en dynamisch bedrijf? Bij Agriprom en Flybusters krijg je de kans om jezelf in een zelfstandige functie te ontwikkelen tot een  expert binnen de sector!

Over Flybusters

Flybusters is onderdeel van Agriprom en onderscheidt zich met een automatisch antivliegen systeem speciaal voor de paardenhouderij. Dit systeem bestaat uit een pomp, timer en een ringleiding met nozzles die het antivliegenmiddel op gezette tijden in de stal brengt. Voor de paardenhouderij is dit een ideale oplossing omdat het middel onschadelijk is voor mens en dier en men dus gewoon door kan werken zonder ernaar om te kijken. Vandaar dat Flybusters onder haar klantenkring veel bekende topsporters heeft zoals Anky van Grunsven, Jeroen Dubbeldam, Edward Gal en Jos Lansink. Meer over Flybusters vind je hier!

Je werkzaamheden

Ga jij als servicemonteur aan de slag bij Flybusters dan kun je rekenen op een gevarieerd takenpakket.

  • Zo word jij elk voorjaar verantwoordelijk voor het inbedrijf stellen van de Flybusters systemen bij de klanten in Nederland en België. Elk systeem wordt nagekeken en bijgevuld aan het begin van het ‘vliegenseizoen’ en aan het eind van het jaar maak jij het systeem weer winterklaar.
  • Ook word je ingeschakeld bij een mechanische storing aan het systeem. Hierbij is het van belang dat het probleem zo efficiënt mogelijk wordt opgelost.
  • Ook voor algemeen onderhoud aan de machines word je ingeschakeld. Nauwkeurigheid en technisch inzicht komen hier goed van pas. Vaak kunnen ook vervolgopdrachten voortkomen uit het algemene onderhoud. 
  • Tenslotte plaats en installeer je nieuwe systemen. Elke stal en klant is weer anders dus zal er bij een installatie ook een beroep worden gedaan op je probleemoplossend vermogen. Je staat dicht bij de klant en zorgt ervoor dat hij zijn systeem in gebruik kan nemen en er geen omkijken meer naar heeft.

Kortom een veelzijdige, technisch uitdagende functie, waarbij een goede communicatie met de klant en je collega’s centraal staat.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Affiniteit met techniek / installatiewerk
  • Je bent flexibel in werktijden en bereid om klanten te helpen soms ook buiten werktijden
  • Je hebt een ‘we doen het met z’n allen’ mentaliteit

 Wat krijg je van ons?

Het gaat om een vaste functie bij Flybusters en je kunt uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team. Je rijdt in onze eigen service bus en krijgt een telefoon in gebruik. 

Interessante vacature? Solliciteer dan door je motivatie en c.v. te e-mailen naar [email protected]