Agriprom zoekt een nieuwe collega die het beheer van het magazijn op zich neemt. De belangrijkste werkzaamheden zijn hierbij: orders klaarmaken voor verzending, het logistiek afhandelen van in- en verkooporders en het overzichtelijk houden van het magazijn. Ook ondersteun je het installatie team. Een gevarieerde baan met veel (inter)nationale contacten, waarin een hoge mate van zelfstandigheid en eigen initiatief wordt verlangd.              

Wat wij vragen:              

  • Minimaal MBO niveau 
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid    
  • Kennis van Engels en Duits is een pre   
  • Een klantgerichte en flexibele instelling              
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pre   
  • In bezit van Heftruck-certificaat of de bereidheid dit te halen  

Wat wij bieden:

Bij Agriprom kun je uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en deskundig team. Een team dat zich onderscheidt door professionaliteit, flexibiliteit en aanpakkersmentaliteit! Een leuke afwisselende baan in een actief en groeiend bedrijf.      

Over ons

Agriprom onderscheidt zich al decennia lang met innovatieve producten voor de melkveehouderij. Wij zijn een groothandel en leveren aan ons (internationale) dealernetwerk dat de producten verder verspreidt in de melkveehouderij. Wij hebben een breed en innovatief gamma met onder andere inkuilmiddelen, (uier)hygiëne producten, sneltesten, veevoedingsadditieven, klauwverzoringsproducten en vliegenbestrijdingsproducten. Wij hebben de ambitie om ons netwerk en de productreeks de komende jaren sterk uit te breiden en te verdiepen!

Interessante vacature? Solliciteer dan door je motivatie en c.v. te e-mailen naar [email protected]