Antibiotica Sneltest (Duplex en BL)

Agriprom biedt u twee sneltesten om antibiotica te detecteren in melk. De Melktest Duplex detecteert alle gangbare Bèta-lactame en Tetracycline antibiotica voor de behandeling van mastitis. De BL test detecteert alleen de Bèta-lactame antibiotica.

De doe-het-zelf-testen zijn eenvoudig, snel en nauwkeurig. Resultaten zijn beschikbaar 5-10 minuten na toevoeging van de melk.

Meer informatie


Antibiotica test MT   

Traditionele antibiotica test voor melk
Testbuisjes ontworpen voor het uitvoeren van afzonderlijke antimicrobiële tests. Melktest MT kits bevatten 25 testsbuisjes en speciale pipetten voor het nauwkeurig nemen van het melkmonster van 100μl melk. Elke reactie buisje is gescheiden en kan worden gebruikt voor een enkele test. De Melktest MT is een zeer gevoelige microbiële inhibitor-test op remmers in de melk. Hierbij gaat het om MRL relevante antibiotica zoals Bèta-Lactam, Tetracycline, Macrolide, Aminoglycoside, Sulfonamide, Trimethoprim en anderen.

De Melktest MT is geschikt voor testen op koemelk; waaronder rauwe melk, gepasteuriseerde melk en melkpoeder. Specifiek voor melkproducenten bieden wij Melktest MT 25 FARM aan.

Melktest antibiotica MT

Meer informatie


Porta SCC celgetal test

De PortaSCC is ontworpen om snel en eenvoudig het celgetal te bepalen middels een kleurenkaart en reactie strip.

portasccmilk

Meer informatie


Porta BHB ketone test melk

Sneltesten voor melk
De Porta BHB ketone test is een semikwantitatieve dip test voor het opsporen van subklinische ketose.
Dompel de teststrip in een melkmonster en vergelijk het met de kleurenkaart. De teststrip verandert van kleur in de aanwezigheid van BHB. Hoe hoger de concentratie van BHB, hoe sterker de kleur zal gaan veranderen.

portabhb

Meer informatie


Porta BHB ketone test bloed

De Porta BHBcheck is een bloed test voor het opsporen van subklinische ketose.

Meer informatie


Porta LDH Uddercheck test

UdderCheck LDH test geeft in een vroeg stadium inzicht in uierontsteking. UdderCheck detecteert via de melk het enzym LDH en geeft de kans weer op uierontsteking. Omdat LDH veel eerder stijgt dan het celgetal is het een uitstekende marker voor de vroege detectie van een infectie. Bovendien is LDH niet zo gevoelig voor andere invloeden zoals stress, lactatiestadium en voeding, in tegenstelling tot het celgetal. U kunt nu eerder maatregelen nemen tegen een beginnende infectie doormiddel van mint– of homeopathische producten. Uddercheck is een prijsgunstige oplossing ten opzichte van veel celgetal testen.

Uddercheck

Meer informatie


P4 Progesteron test

Dé manier voor het verbeteren van vruchtbaarheidsresultaten!

  • Spoort terugkomers al tussen 19 en 23 dagen na inseminatie op
  • Spoort stille tocht op
  • Verlaagt de tussenkalftijd
  • Verbetert het bevruchtingsresultaat
  • Voorkomt onnodig ruimen
  • Geeft beter inzicht in vruchtbaarheidsproblemen
  • Gemakkelijk in gebruik (dipstick)

Progesteron P4 Sneltest

Meer informatie


Bodia kalverdiarree test

Sneltest voor kalverdiarree
BoDia is de eerste sneltest, welke Rota virussen, Coronavirussen, E. Coli en Cryptosporidium kan analyseren met slechts één testcassette en heeft een registratie bij het Friedrich-Loeffler- Instituut.

 

Bodia kit

Meer informatie