Gaat levenslang mee!
Deze hut is gelijk aan de DELUXE maar heeft geen binnenvoederstation. Het ontwerp en materiaal houden rekening met de wensen van de veehouder en de bescherming van het kalf. Er is een efficiënte voedermogelijkheid aan de buitenkant en de hut is eenvoudig te verzetten. De gegalvaniseerde onderkant zorgt voor duurzaamheid. Voor het kalf is er veel ruimte en een uitstekende ventilatie door de ventilatieopeningen en een verstelbare opening aan de achterzijde. De hut bestaat volledig uit HDPE kunststof dat de kalveren beschermt tegen de zomerzon en tegen overmatige condensatie in de winter. Het kalf kan een optimale plek kan vinden in de hut. Een zonnige plek aan de ingang of een beschutte plek aan de achterkant van de hut.

10 jaar fabrieksgarantie.

Calf-Tel kwaliteit

Het grote voordeel van Calf-Tel zit hem in het materiaal (HDPE – polyethyleen) en het productieproces. Die zorgen ervoor dat de hutten erg lang meegaan (ook onder extreme weersomstandigheden) en goed zijn voor het kalf en praktisch voor de boer.

De Calf-Tel hutten worden geproduceerd doormiddel van een thermovormingsproces uit geëxtrudeerd polyethyleen. Hierdoor krijg je een veel krachtigere moleculaire binding binnen het kunststof dan bij andere kunststof productie methoden. Vandaar dat deze hutten enorm sterk zijn en niet scheuren na een 5 jaar. Je ziet bij onze klanten dat de Calf Tel hutten in veel gevallen meer dan 25 jaar mee gaan.

Het materiaal is licht van gewicht, niet poreus en ondoordringbaar voor pathogenen en mestzuren (itt hout en andere poreuze materialen waarin bacteriële groei eenvoudig ontstaat). Het materiaal is ook eenvoudig schoon te houden. De kalverhut is volledig ondoordringbaar door licht waardoor de zon en UV straling er niet doorkomen en het kalf daar tegen beschermd blijft. Er ontstaat dus geen zweterig broeikaseffect in de zomer.

Verder:

  • Goede ventilatie
  • Grote achteropening
  • Binnen voedermogelijkheid

Technische specificaties
Afmetingen: 220cm x 122cm x 138cm
Gewicht: 33kg
Materiaal: HDPE