Ben jij technisch onderlegd, vind je installatiewerk leuk en sta je graag dichtbij de klanten? Werk je bovendien graag in een groeiend en dynamisch bedrijf? Bij Flybusters krijg je de kans om jezelf in een zelfstandige functie te ontwikkelen tot een echte expert in je vakgebied en binnen de sector!

Over Flybusters

Flybusters is onderdeel van Agriprom en onderscheidt zich met een automatisch anti-vliegen systeem speciaal voor de paardenhouderij. Dit systeem bestaat uit een pomp, timer en een ringleiding met nozzles die het middel op gezette tijden automatisch in de stal brengt. Voor de paardenhouderij is dit een ideale oplossing omdat het middel onschadelijk is voor mens en dier en men dus gewoon door kan werken zonder ernaar om te kijken. Vandaar dat Flybusters veel klanten heeft in de paardenhouderij, waaronder bekende topsporters zoals Anky van Grunsven, Jeroen Dubbeldam, Edward Gal en Jos Lansink. Meer over Flybusters vind je hier!

Je werkzaamheden

Ga jij als servicemonteur aan de slag bij Flybusters dan kun je rekenen op een uiterst gevarieerd takenpakket.

 • Zo word jij elk voorjaar verantwoordelijk voor het inbedrijf stellen van de Flybusters systemen bij de klanten. Elk systeem wordt nagekeken en bijgevuld aan het begin van het ‘vliegenseizoen’ en aan het eind van het jaar maak jij het systeem weer winterklaar.
 • Ook word je ingeschakeld bij een mechanische storing aan het systeem. Hierbij is het van belang dat het probleem zo efficiënt mogelijk wordt opgelost.
 • Ook voor algemeen onderhoud aan de machines word je ingeschakeld. Nauwkeurigheid en technisch inzicht komen hier goed van pas. Vaak kunnen ook vervolgopdrachten voortkomen uit het algemene onderhoud. Een scherp oog is hierbij dus van groot belang.
 • Tenslotte plaats en installeer je nieuwe machines. Elke stal en klant is weer anders dus zal er bij een installatie ook een beroep worden gedaan op je probleemoplossend vermogen. Je staat dicht bij de klant en zorgt ervoor dat hij zijn systeem in gebruik kan nemen en er geen omkijken meer naar heeft.

Kortom een veelzijdige, technisch uitdagende functie, waarbij een goede communicatie met de klant en je collega’s centraal staat.

Wat vragen wij van jou?

 • Een MBO opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar
 • Of elektrotechnisch onderlegd / affiniteit met werktuigbouwkunde
 • Je bent communicatief vaardig en stelt de klant centraal
 • Je bent flexibel in werktijden en bereid om klanten te helpen soms ook buiten werktijden
 • Je bent bereid te reizen in je werkgebied Nederland en België
 • Je woont binnen een straal van 50 km rondom Nieuwleusen
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je hebt een ‘we doen het met z’n allen’ mentaliteit

 Wat krijg je van ons?

Het gaat om een vaste functie bij Flybusters en je kunt uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en deskundig team. Een team dat zich onderscheidt door professionaliteit, flexibiliteit en aanpakkersmentaliteit!

Interessante vacature? Solliciteer dan door je motivatie en c.v. te e-mailen naar tristan@agriprom.nl