Hygiëne & Uiergezondheid
Spenen dip product voor na het melken,bi component, film vormend, bacterie reducerend en huid verzorgend.

OXYSHIELD® beschermt de huid na het melken door middel van een vocht inbrengende film. OXYSHIELD’s® sterke werking is het resultaat van de reactie tussen natrium chloride en melkzuur.

OXYSHIELD® bevat vocht inbrengende en huid herstellende ingrediënten die de huid in optimale conditie brengen.

Bacteriën kunnen zich niet ontwikkelen, waardoor het risico van besmetting via de huid of het speenkanaal gereduceerd wordt.

Kan afwisselend worden gebruikt met DERMASEPT EXTRA. OXYSHIELD® is zuinig in gebruik, omdat het niet druppelt. OXYSHIELD® sluit het slotgat goed af, dankzij de uitstekende filmvorming.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik na het melken. Giet dezelfde hoeveelheid OXYSHIELD® A en B in een schone DIP CUP en mix tot dat het product volledig egaal van kleur is. Gebruik altijd een schone dip beker (DIP CUP). Dip elke speen. Niet afvegen. Het gemengde product kan één dag bewaard worden. Reinig de spenen volgens de gebruikelijke methode direct vóór het melken. Maak de dipbeker schoon voor elk melkmaal.

Eigenschappen
Aspect: Gel
Kleur: Geel
Densiteit: 1
Geur: eucalyptus geur.

Opslag en houdbaarheid
OXYSHIELD® in oorspronkelijke verpakking, vorstvrij en donker bewaren. Meng NIET met andere producten. Doe de overgebleven inhoud uit de DIP CUP NIET terug in de container. Zie etiket.

Technische specificaties
Product nummer 3.464.036
Inhoud per can 20L