Unieke enzym technologie in Feed’MORE’ behoudt de structuurwaarde in het gras

Wanneer door weersomstandigheden (te) laat kan worden gemaaid en het gras hierdoor te oud wordt, neemt de verhouting toe en het suikerpercentage in het gras af. Feed’MORE’ maakt uit koolhydraten (suikers) vrij door de unieke enzymen, dit komt ten goede van de conservering van de kuilen. Daarnaast bevat het een grote hoeveelheid melkzuurbacteriën van verschillende stammen die er voor zorgen de kuil ook onder moeilijke omstandigheden zo goed mogelijk conserveert. Dit is ook aangetoond bij het registratieproces van de Europese Unie, de bacteriën in Feed’MORE’ hebben een bewezen effect in zowel makkelijk, gemiddeld en moeilijk in te kuilen gewassen!

Een ouder gewas betekend ook dat het moeilijker is om de kuilen goed strak aan te rijden. Feed’MORE’ zorgt met de propionzuurbacteriën voor een lange verlenging van de stabiliteit van de kuilen, waardoor broei lange tijd kan worden voorkomen. Natuurlijk hebben de propionzuurbacteriën het grote voordeel dat de smakelijkheid behouden blijft, waardoor de voederopname groter is!

De enzymen in Feed’MORE’ ULV en WSP hebben een aanzienlijk effect op de verteerbaarheid mét behoud van structuurwaarde van het gewas. Deze enzymen hebben het vermogen om koolhydraten vrij te maken uit moeilijk te verteren celstructuren in ruwvoeders, zodat deze door de pensbacteriën kunnen worden benut. De verhoging van de productie bij gebruik van Feed’MORE’ is hiervan een aangetoond gevolg. Doordat de enzymen koolhydraten beter benutten, is er ook bij slechtere weersomstandigheden voldoende energie beschikbaar voor het conserveringsproces.

ACTIE: Gratis professionele thermometer bij 10 stuks Feed’MORE’ t.w.v. € 120,-*

Vraag of opmerking? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Alles vrijblijvend